Sjónbaugur

Tervetuloa Sjónbauguriin!

Kaikki lähti aikoinaan siitä, kun alunperin suomalaissyntyinen Nellie muutti perheensä kanssa viisivuotiaana Helsingistä pohjoiseen. Suvun juuret olivat alunperin Ruotsissa ja Norjassa, sekä hieman jopa Islannista. Perheen uusi koti sattui olemaan issikkatallin vieressä ja Nellie pääsikin aloittamaan heti seitsemän vuotta täytettyään ratsastustunnit kyseisellä tallilla.
Nellien rakkaus islanninhevosiin onkin lähtöisin jo ihan nuoruudesta, ja kun nainen päätti vanhempiensa kuoltua muuttaa Islantiin, niin täytyihän sinne sitten oma talli perustaa. Tallin perustaminen lähti yhdestä issikasta, mutta hyvin nopeasti talli oli täynnä toinen toistaan ihanampia islanninhevosia.

Sjónbaugur on virtuaalinen islanninhevostalli Islannin kauniissa tunturimaisemissa. Toimintaamme kuuluu kasvatus sekä askellajiratsastuskilpailut. Hevosemme ovat huippuluokkaa ja kasvattiemme vanhemmat tarkkoin valittuja. Meillä Sjónbaugurissa panostamme hevosten viihtyvyydeen ja hyvinvointiin, onnelliset hevoset ovat meille sydämenasia.

Iloisesti sinut tervetulleeksi toivottaen,

~ Nellie Brand // VRL-14489, perho.virtuaali@gmail.com

Mikäli pidät tallistamme, tykkää meistä VRL:n tallilistalla!

Ulkoasu © M Layouts, muokkaus VRL-14489 || Tämä on virtuaalitalli